Nihat Doğan, dün 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındı. Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı... Nihat Doğan'a ilk destek sevgilisi Birsen Bekgöz'den geldi.
Kızların ailesinin iddiasına göre, Nihat Doğan çocukları evine davet ederek harçlık vermeye çalıştı. Ailenin şikayeti üzerine polisle beraber aile Doğan'ın evine gitti ancak Nihat Doğan'a ulaşılamadı. Sonrasında kızlar ve ailesi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Ailenin şikayeti üzerine Nihat Doğan ilerleyen saatlerde polis merkezinde ifade verdi. İfadenin ardından ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Nihat Doğan'ın survivor'da tanışıp aşk yaşamaya başladığı Birsen Bekgöz, Instagram sayfasında paylaştığı mesajla sevgilisine sahip çıktı.
"Dürüstlüğünü sevdim, korkusuz olmanı; evladımı evladın gibi görmeni sevdim. Yalansızsız dolansız, net oluşunu; adam gibi adam olmanı sevdim. Kuyunu kazmak isteyenler var ya, Allah’ın izniyle kendi kuyularına elbet düşeceklerdir. Bu dünya yalan dünya derler ya; merak etme var bunun ucunda öbür dünya Dur bakalım hele sen bir adım ötede! Bir insanı indirmeye çalışmak o kadar kolay değil! Birde o kişi Nihat Doğan’sa o asla doğru kişi değil... "
Nihat Doğan ise sevgilisine "Hayatımda bunu bana düşündüren ilk kadınsın. Şu güzel sözlerin ve desteğinden sonra kurabileceğim tek cümle şu ki: Sen benim hayatımın kadınıymışsın" sözleriyle karşılık verdi.