Temiz Magazin
09 Mayıs 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Bülent Ersoy, sahnede sökülen kıyafetini 2. kez giydi! Bu defa sorun yok!

Gündem
06 Şubat 2016

Günay Restaurant’ta önce ünlü şarkıcı Fatih Ürek sahne aldı. Ürek gece boyunca birbirinden hareketli şarkılarını kendisini dinlemeye gelen konuklar için seslendirdi.

Fatih Ürek’in programı sonrasında yanında Ürek ile birlikte  basın mensuplarının karşısına çıkan Diva, soruları yanıtlarken oldukça keyifli dakikalar yaşattı.

Bir basın mensubunun ‘’Elbiseniz çok güzel’’ yorumu üzerine  ‘’Evlilik hazırlıkları içerisindeyim’’ diyerek meşhur kahkahasını attı.

Röportaj sırasında ‘’işte Benim Stilim’’ yarışmasına katılan isimlerden olan Çiğdem Çelik’i yanına çağıran Bülent Ersoy ‘’Bunu ben doğursam ancak bu kadar olurdu!’’ diyerek esprilerine devam etti.

Basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra Günay Restaurant’da ki programına başlayan Ersoy yaklaşık 3 saat boyunca kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuğa eşsiz bir gece yaşattı.

AYNI KIYAFETLE 2. KEZ SAHNEDE

Bülent Ersoy, yılbaşı sahne programında giydiği beyaz kıyafetiyle, Günay'da 2. kez sahneye çıktı! Ersoy'un beyaz sahne kıyafeti, yılbaşı gecesi sahneye çıkmadan önce arka bölümünden sökülmüş, sanatçı sahnede ilk şarkısını okurken kıyafetini o esnada diktirmişti!