Temiz Magazin
01 Mayıs 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Kıbrıs'tan Denizli'ye Ferhat Göçer'in 29 Ekim coşkusu! "Doğum günün kutlu olsun Türkiye'm"

Gündem
30 Ekim 2017
Kıbrıs'tan Denizli'ye Ferhat Göçer'in 29 Ekim coşkusu! "Doğum günün kutlu olsun Türkiye'm"

Ferhat Göçer’in 29 Ekim coşkusu Kıbrıs’ta başladı, Denizli’de devam etti. 28 Ekim’de Kıbrıs’ta Lord Palace Hotel’de sahne alan Göçer, 29 Ekim’de Denizli’de gerçekleştirdiği halk konseriyle Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ikiye katladı.

İki konserinde de binlerce seveniyle büyük bir coşku yaşayan Ferhat Göçer Kıbrıs'ta sahnede “Fikri hür, vicdanı hür, erdemli ve ahlaklı yeni nesiller için Cumhuriyet… Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, bölmeden, birlikte yaşamak için Cumhuriyet… Her gün kıymetini daha iyi anlayarak sıkı sıkıya sarılmamız gereken Cumhuriyet… Yeni yüzyıllara bu bayrakla yelken açacak dünyanın en güzel insanlarının, sevgiyle, barışla, bir arada yaşadığı Türkiye Cumhuriyetimizin 94. doğum gününü kutluyorum…” dedi.

Denizli’de ise "Bayrağımızın sonsuza dek dalgalandığı bu vatan toprağında barış ve huzur diliyorum... Kişisel zaaflardan, fitneden fesattan uzak, anlayışın, erdemin, hoşgörünün, bilimin, sanatın hüküm sürdüğü bir gelecek diliyorum... Doğum günün kutlu olsun Türkiye’m" sözleriyle seyircilerine seslendi. Göçer’in bu sözleri uzun süre alkışlandı.

Ferhat Göçer, sevilen şarkılarının yanı sıra söylediği marşlar ile kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşattı.