Temiz Magazin
09 Mayıs 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

TOÇEV çocukları için yıldız yağmuru!

Gündem
11 Şubat 2016

Yıldız futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı’nın öncülüğünde organize edilen “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” projesi, usta müzik adamı Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğünde ve Selçuk Yöntem’in sunumuyla TİM Maslak Show Center’da seyirciyle buluştu.

Biletleri günler öncesinden tükenen konser için 1.500 kişilik salonda biletler, 75 TL ile 1.000 TL arasında satışa sunulmuştu.

Selçuk Yöntem’in kendine has sunumuyla hikayesel bir akışta başlayan gecede;  İpek Açar – Semih Saygıner, Candan Erçetin – Kerem Tunçeri, Feridun Düzağaç – Cüneyt Çakır, Zara – Serkan Balcı, Nükhet Duru – Abdullah Avcı,  Lale Orta - Murat Dalkılıç, Çağla Büyükakçay - Ümit Besen, Nilüfer – Gökhan Töre, Ayşegül Aldinç – Bülent Korkmaz, Kubat – Emre Belözoğlu, Eda Özülkü – Bekir İrtegün, Selami Şahin – Tümer Metin, Bülent Serttaş  - Metin Tekin & Rıza Çalımbay, Mustafa Ceceli – Cüneyt Tanman, Fatih Erkoç – Tanju Çolak ve Funda Arar- Volkan Babacan’ın performansları büyük alkış aldı. 

İpek Açar - Semih Saygıner - Candan Erçetin

Kerem Tunceri - Feridun Düzağaç - Cüneyt Çakır

Serkan Balcı - Nükhet Duru - Abdullah Avcı

Kubat ve Emre Belözoğlu - Nilüfer ve Gökhan Töre - Ayşegül Aldinç ve Bülent Korkmaz

Eda Özülkü - Bekir İrtegün, Selami Şahin - Tümer Metin

Bülent Serttaş  - Metin Tekin & Rıza Çalımbay, Mustafa Ceceli – Cüneyt Tanman, Fatih Erkoç – Tanju Çolak 

Funda Arar- Volkan Babacan

Gecenin sürprizi ise Çin’e transfer olan Burak Yılmaz’ın Barış Manço şarkısıyla sahne alması oldu. Metin Özülkü ile Barış Manço şarkısı seslendiren Burak Yılmaz’a geceye katılan sporculardan oluşan koro eşlik etti.

Burak Yılmaz - Metin Özülkü

 

Konsere aralarında; Türkan Sabancı, Revna Demirören, Aslı Şen, Emek Saran, Zeynep Ilıcalı, Ebru Seyyar, Emel Yıldırım, Timur Erk, İsmet Alpagut, Seval Ermiş, Sibel Vatandost, Yıldırım Mayruk, Ayşe Azizoğlu, Işıl Rençber ve Aslı Hünel gibi çok sayıda isim katıldı.

Amerika’da süren tedavisi nedeniyle geceye katılamayan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun’u temsilen oğulları, Ansel ve Axel Yarcan Hakan Bilgin ile birlikte sahneye çıktı. Tedavisi için aylardır Amerika’da bulunan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, gönderdiği ses kaydı ile projeye destek verenlere teşekkür etti. Uygun, gönderdiği sesli mesajda; “Hayat önümüze ne kadar zorluklar çıkarırsa çıkarsın yürekten inandığımız hayalimizin önüne hiç bir şey geçemez. Bu gece sizlerin sayesinde bir kez daha inandım ki, yürekten inandığımız hayallerimizin peşinden mutlaka gidilmesi gerekiyor'' diyerek konuşmasına devam etti son olarak ise; ''Her zaman yanımızda olan değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.